Få en MåBra-medalj




MåBra.s hemsida kan du motivera varför just DU ska få en MåBra-medalj. 


Varje månad välja tidningen ut en läsare som lyckats med det där lilla extra. Priset är en kortare presentation i tidningen samt en fin goody bag med hudvårdsprodukter och smink till ett värde av minst 500 kr.

Ta chansen att bli belönad för det du lyckats med!


Yasuragi ger ut eget magasin




Det första numret bär namnet Yasuragi Ichi, där ichi står för nummer ett. Syftet med magasinet är att ge gästerna som besöker Yasuragi en fördjupad kunskap om vad Yasuragi har att erbjuda i dess olika delar.

Varje nummer kommer även att ha artiklar som berättar om olika japanska fenomen samt sådant som handlar om människans inre och yttre välbefinnande.


Magasinet delas ut till gästerna när de lämnar Yasuragi, det är en gåva att ta med sig hem som minne och inspiration. Yasuragi-magasinet kommer att ges ut två gånger per år, vår och höst.


I första numret, Yasuragi Ichi, kan du bla läsa om; Förvandlingen från LO-skola till japanskt Spahotell; Hur du skapar ett lyckat möte; Hur badar japanerna; Krönika av Sarah Dawn Finer; Om Vandringens- och stillhetens trädgård; Om den japanska träningsformen Seitai samt om Körsbärsblomningen i Japan.

Källa: Newsdesk


Paddla i Stockholm





Nu kan vi äntligen börja se ljuset i vintertunneln! De första modiga nybörjarkunderna har redan bokat in sig och Stockholms alla forsentusiaster ser fram emot en rejäl vårflod att leka av sig i. Gillar du fart, äventyr och en utmaning utöver det vanliga?

Våren 2010 blir det Paddling Stockholm som huserar i ett av stenvalven under Norrbro. Vill du vara med?

Mer info på Paddling Stockholm


Formtoppning som leder till framgång




Inigo Muijka är en av världens främsta forskare inom formtoppning och har skrivit en bok inom ämnet. Nu finns den översatt till svenska!
 

Det är många faktorer som måste vara väl genomtänkta och perfekt tajmade för att en idrottare ska vara i toppfrom vid rätt tidpunkt.

Inigo Mujika presenterar i boken ett antal modeller för hur olika faktorer avgör vad som fungerar eller inte i en formtoppningsprocess. Boken summerar forskningsläget men refererar också till erfarenhetsbaserad kunskap kring ämnet från erfarna tränare och idrottare.


Till boken följer en dvd där HC Holmberg och Henrik Nilsson föreläser och delar med sig av sina erfarenheter om
formtoppning.

Boken finner du för 299 kr hos SISU


Lisens indiska spa - av Lisen Sundgren



Doftande kryddor, färgstarka blommor, skimrande oljor och saftiga frukter - det är de ingredienser som Lisen Sundgren använder i sitt indiska spa för harmoni, skönhet och inre balans.

Med inspiration från sina resor och spabehandlingar i Indien och från läran om ayurveda beskriver Lisen hur man på ett enkelt sätt kan skapa ett indiskt spa i sitt eget badrum.

I Indien använder man ofta kryddiga skrubbar för rengöring och vegetabiliska oljor som ger huden näring. Oljorna används bland annat i en avslappnande oljemassage, abhyanga, som kan följas av en indisk ångbastu med doft av kanel och citron.

Boken innehåller en stor mängd recept på sinnliga skrubbar, bad och ångbad, örtoljor och ansiktsmasker, men också på smoothies och andra drycker som är goda att smutta på medan man spaar.

Recepten är anpassade efter de råvaror som finns hos oss i Sverige. Här finns allt från enkla skönhetstips till recept för en hel indisk badcermoni som kan få det enklaste badrum att te sig som ett indiskt palats.

Boken är fackgranskad av en välkänd Ayurvedaterapeut, Manoj Krishnan Nair och de vackra bilderna är tagna av Charlotte Gawell.


Lisen Sundgren
är örtterapeut och klassisk homeopat. Hon håller uppskattade kurser och gör örtvandringar både på Rosendals Trädgårdar i Stockholm och runt om i Sverige. Hennes första bok Lisens örtspa, som utkom 2008, är redan ett standardverk.


Lisens indiska spa har recensionsdag den 7 april.

Källa: Newsdesk


For Haiti - 10 april




Lördagen den 10 april gör World Class Nybroplan en insats för att hjälpa de nödställda genom en dag med rörelseglädje, värme & kärlek,  alla pengar oavkortat går till Läkare utan gränser.


Du som World Class medlem betalar 150 SEK och din gäst eller du som inte är World Class medlem betalar 300 SEK. Vart enda öre går oavkortat till de nödställda på Haiti!


Tummen upp för World Class.


Anmälan görs här.


Vitamino





Vitaminwell och alla andra vitaminvatten har fått konkurrens, Friggs menar att de har skapat Sveriges enda riktigt funktionella vitamindryck.

Drycken heter Vitamino och det är 3 smaker som kommer att finnas i butik från vecka 14: Beauty/blåbär och rooibos, Vital/röda bär och frukter och Guard/fläder och grönt te.

V.14 är det som sagt upp till bevis, vad tror du? Kommer Friggs att ta täten över "mest funktionella vitamindryck"?

Ladda inför påskhelgen




Alla har vi våra egna sätt att ladda upp inför högtider. Påsken är en av mina absoluta favorithelger, som ett startskott för våren. Värme, sol, tulpaner, dun, kycklingar, målade ägg och löpning...

Detta träningslinne från Nikestore önskar jag mig i mitt påskägg. Underbar gulfärg och snyggmodell, jag älskar linnen med brottarrygg! Men de får gärna ligga med lite chokladägg också.

Vad önskar du dig?



Kinnaman ska få oss att springa jorden runt




Har du slackat efter? Eller behöver du motivation i din träning. Joel "JW" Kinnaman är ansiktet utåt i löparkampanjen "Jorden runt på 40 dagar".

Tävlingen startar den 25 mars kl 12.00 går starten och avslutas den 2 maj. Städerna som löparna "springer" till är Paris, Mumbai, Tokyo, Honolulu och New York.

Så upp ur soffan och häng på! Jag sattsat på Honolulul, jag behöver sol, stränder och bad.


Dove - VisibleCare Bodylotion och Handkräm




Doves nya lansering av serien - VisibleCare, kommer att göra Svenskarna kräsna i fortsättningen. Det är egentligen ingen nyhet med produkter som återfuktar på djupet, hudens alla tre lager. Du finner dem på salonger och spa-anläggninar runt om i Sverige. Men i den här prisklassen har de aldrig existerat tidigare.

Duschkrämerna som du finner i inlägget nedan är underbart löddrande och återfuktande. Så med dessa avslutande produkter, Bodylotion och handkräm, så är resultatet på din hy ett toppbetyg.

Som Spa-konsulent har jag arbetat på en rad olika spa-anläggningar i Sverige och med en rad olika produktserier. Oftast av den högre prisklassen, men jag måste säga att den här bodylotionen spelar i samma divison som några av de lyxigaste på marknaden. I alla fall när det kommer till känslan av produkten, krämig och lätt absorberande. Efter några minuter känns huden som sammet och lotionen lämnar en svag doft efter sig, som håller i sig ett bra tag.

Handkrämen ger samma känsla, men om du har lätt för handsvett eller har fuktiga händer av naturen, så är inte den här handkrämen rätt för dig. Då den kan upplevas klibbig om man inte har torra och fnasiga händer. Med andra ord är det en handkräm som passar dig perfekt om du har vintertorra händer.

Pris för bodylotion 69 kr
Pris för handkrämen 29 kr


Dove - Visible Care duschcrèam




Reklamen säger att du ska få en helt ny upplevelse i duschen, att denna duschcrèam skall vara något utöver det vanliga. Så jag och många med mig tänkte såklart samma sak, "Jag måste prova på detta!", jag menar hur revlutionerande kan en duschcrèam vara?

Mycket! Skulle det visa sig att svaret blev. För den här produkten har fått flytta in i min duschhylla och den kommer att få förlängt hyreskontrakt. Konsistensen på den är som att applicera balsam i duschform, löddret är supermjukt och härligt och känslan är överhuvudtaget behaglig. Stort plus till att den fungerar på känslig hy, genom att de har doserat parfymen i lagom mängd.

Finns i två olika varianter, Renewing - som är för normal hud och ger näring och vådar, Softening - som är för torr hud och mjukar upp samt minskar torra fläckar.

Pris ca 27 kr i butik.


Xtravaganza - Bok!



Xtravagnza är ett viktminskningsföretag som hela tiden växer sig större och starkare. Senaste utökningen är ett viktcenter i Gävle.

Nu utvidgar de sitt populära kokbokssortiment med ytterligare en ny kokbok: “Din coach i köket” – en praktisk handbok för dig som vill få in xtravaganzatallriken i din vardag. Denna unika kokbok är fylld med inspiration, tips, skräddarsydda menyer och inköpslistor.

Inspriation, recept, tips och goda råd. Allt för att du ska lyckas med dina mål och må bra!








Forshagaakademin




Vill du arbeta med sport och friluftsliv? Känner du dig redo för en utmaning som kommer få ditt CV att lyftas? Då ska du ta en titt på ForshagaAkademins hemsida.

ForshagaAkademin är en friskola som startade 1997 och som fick sin nuvarande utformning 2002. Där finns fyra specialutformade gymnasieprogram; Hundsport, Sporthandel, Viltvård och Sportfiske samt en Yh-utbildning inom Sportfiske.

För mer information klicka HÄR.


Peppande musik till löpningen




Runners World har bett sina läsare att ge sina bästa tips på musik att ha i lurarna. Nu kan du ta del av hela listan på deras hemsida.

Klicka HÄR för att komma till musiken.


Dandelion Sportswears




Dandelion Sportswears kollektion är helt ekologisk och fairtradeproducerad och har plagg både till dam och herr. Stilen är en dressad myslook för en aktiv livsstil. 

Designer och grundare av Dandelion Sportswear heter Nicole Rimér. Hennes CV kantas av designer jobb tillsammans med bland annat Peak Performence, SOS Sportswear och ett av mina absoluta favorit märken, Houdini.

Nu hittar du hennes nya kollektion av Dandelion Sportswears hos Hildur.se, väl värt ett besök!

Mer information hittar du på Hildur.se



Pussvänliga läppar

 




Lisens Örtspa är en bok som blivit mycket omtyckt bland dem som bryr sig om vad de egentligen lägger på huden. För dem som inte nöjer sig med vad som helst, utan vill ha kontrollen att veta vad deras hudvårdsprodukter innehåller.

Lisen Organics (som hennes företag heter) tillverkar produkter som är organiska och naturliga. Detta läppbalsam är en riktig hit, inte för att det är de enda på marknaden som har tänk på att bivax, kallpressad olivolja, jojobaolja, honung, eterisk olja - skulle vara det ultimata receptet...

Nej, det här läppbalsamet vinner på de organiska och spännande smak/doft kombinationerna. Vad sägs om Apelsin/Rosmarin eller Citron/Mynta?

Mer info på Behappy.se

Du är inte ensam




Känner du dig fast i ett ekorrhjul? Är allt trist och grått?

Då ska du beställa den här boken idag, 19 kr på Adlibris Bokrea och ja, den finns fortfarande kvar i lager.

Boken tar dig med på en spännande resa i själens och känslornas värld. Den ger utmanande tankar om hur vi kan hoppa av grötlunken, tristessen och gråheten. Hur vi bör påminna oss själva om att allting fortfarande är möjligt.

Skjut inte upp din lycka, ditt liv och dina möjligheter.


Vildmarksmässan 2010


I helgen fanns Addnature, Naturkompaniet, Nedre dalälven, FOTO, Campa Lätt, Sportkompaniet, representanter från Idre och Åre och många fler äventyrsföretag i Älvsjö på Stockholms Mässan.

Det var dags för 2010 års upplaga av Vildmarksmässan.

Med en papperskasse full av brochyrer och information om diverse äventyr, sitter jag nu här och sållar ut vad som kan vara värt att dela med mig av till er, mina läsare.

Håll utkik under veckan efter fler nyheter och events under 2010. Men redan nu finner du ett axplock av bilder från mässan samt diverse inlägg från helgens äventyr i Älvsjö. Håll till godo.

Fotograf; Tobias Olli























Klean Kanteen - Flaskan som är bra för dig.





Hälsoblogg ger tummen upp för denna flaska, som är kropps- och glob-vänlig; därför att varje Klean Kanteen är gjord av 100% återvinningsbar, högkvalitativt, livsmedelklassat rostfritt stål som är gift- och BPA-fritt.

Klean Kanteen behöver inte någon speciell inre yta som många andra metallflaskor. Den kommer heller inte att utsöndra obehagliga smaker eller kemikalier i era drycker – hur många år man än använder den.

Designen av den stora öppningen gör det lätt att hälla i isbitar, grönsakssoppa med kraftiga bitar, eller en smoothie packad med frusna jordgubbar. Den är även lätt att rengöra – skrubba ur den med ättikssprit, bikarbonat,diskmedel och vatten, eller sätt in den i diskmaskinen.

Finns i strl 355 ml till 1,2 l.

Mer information på Klean Kanteen

Buff Sverige




Originalet sedan 1994. Världens första och enda riktiga Buff®. Blir vad du gör den till och skyddar effektivt mot vind, kyla,snö. Några exempel på av du kan använda den som är, halsduk, mössa, keps, svettband, hårband och scarf.

Variationerna är många och mönster och utförande på Buff är desto fler. Välj din egen design eller titta runt i webshopen för att hitta din favorit.

Mer information på Buff

Vildmarksbiblioteket

  

Bokhandeln för dig som söker bra och utförliga böcker med uppdaterad infomation, som gör din planering och uppladdning lite enklare.

Här ovan ser du några heta tips som jag verkligen vill införskaffa till min samling i bokhyllan. Fler böcker och härlig inspiration finner du på Vildmarksbiblioteket.se

Hike & Bike




Den här sidan är ett måste för alla som älskar vandring och MTB. Du finner allt från Tips på olika MTB leder till färdiga paket som kan få dig att uppleva något utöver det vanliga.

Här finns det även råd och rön, nyheter och kartor. Allt för att du ska få en så optimal upplevelse som möjligt när du snörar på dig vandrings kängorna eller sätter dg på cykeln.

Stort plus för en snygg sida som verkligen inspirera till utomhusliv och upplevelser.

Mer info Hike & Bike

Utmaningen för alla MTB-lovers




Sommarens cykelhändelse 2010, cykeltävlingen Tour of Jamtland! En tävling som består av ett 3-dagars internationellt etapplopp och ett motionslopp mellan Trondheim och Åre.

Tävlingen körs  första veckan i augusti 2010 och består av, prolog, två linjelopp och ett bergstempo. Tävlingen rör sig mellan de tre orterna Östersund, Åre och Trondheim och utgör ett verkligt kraftprov för dig som vill anta utmaningen.

Vågar du? Mer information www.tourofjamtland.se

 


Hälsovecka i Älvdalen




GI mat, hälsotester, massage, hälsocoach, afrikanskdans, reiki, stavgång och vandring i fjällmiljö. Det är bara några exempel på vad du kan uppleva V.36 i Älvdalen under deras hälsovecka. Den pågåg från den 29 aug till och med den 6 sept och alla är välkomna.

De fyra hörnstenarna som denna vecka bygger på är inrebalans, mat, kultur och rörelse. Något som utvecklats sedan starten 2003, då Mora fålkhälsoråd annordnade en folkhälsodag. För att sedan år 2004 bli Hälsoveckan.

Från början hade Hälsoveckan tre temaområden, mat, kultur och rörelse. År 2005 kom temaområdet inre balans till. Med detta breda utbud vill vi locka många olika människor. Alla har olika intressen och syn på vad man behöver för att främja sin hälsa.

I samarbete med föreningsliv, företag, kommuner, landsting och kyrkor m.fl. vill de skapa mötesplatser där människors hälsa står i centrum. Varje år tas ett omfattande program fram på de olika temaområdena. Hälsoveckan lockar lokalbefolkningen, men besökare kommer även från andra delar av landet.

Mer information på Hälsoveckan




Få din peronliga träningsprofil




På iform.se kan du få en egen träningsprofil helt gratis.

Genom att lägga upp en profil på deras sida kan du ta del av massor med nytt och roligt inom hälsovärlden, samtidigt som du kan se i din träningsprofil om du tränar för hårt eller för mycket, mäta dina framsteg i löpspåret eller när de är dags att byta till nya löparskor. 


Gå in på Iform.se redan idag för att skapa din profil. Lycka till!

Bild: iform.se


Blogg om Rawfood





http://rakost.blogspot.com/ hittar du massor av härliga recept och idéer till nya spännande måltider. Råkost.se är Sveriges första och enda receptbank för dig som vill lära dig mer om råkost/raw food och levande föda. Byt recept och anmäl dig till våra populära RAW FOOD-kurser med Christer Barregren (Råkost.se), Pontus Kristensson (Greenroom) och kost- och hälsoprofilen Zarah Öberg.

Vad är då Raw food bra för?
Raw food stärker kroppens organ och ökar därmed produktionen av energi (ATP). Raw food används även för att rena kroppen, då maten är helt utan tillsatser och ekologisk (fri från miljögifter). När du tillagar din mat på RAW FOOD-vis, så behåller du näringen i maten, eftersom råvarornas enzymer påverkas redan vid 40-60 grader och flertalet vitaminer försvinner vid 70 grader. Du kan eventuellt hetta upp maten snabbt och lätt för att frigöra och öka näring i vissa kålsorter och rotfruktsgrönsaker, men då ej över 40 grader. Detta kan även främja en svag mjälte som behöver stärka sin funktion.

Källa: News Desk


EUROPAS GRÖNASTE STAD HAR FÅTT EN EKOBUTIK




Växjo har fått en butik med enbart ekologiska produkter!

Life and Power Center smygöppnade den 23 december på Ringsbergsvägen 1 i Växjö. Life and Power Center är en ny dagligvaruhandel i Växjö med ett fullsortiment av ekologiska och miljövänliga varor.

För de flesta som söker ekologiska produkter kan det vara en knepig uppgift. Vanligen ligger dessa produkter spridda på olika hyllor runtom i butikerna blandat med ej ekologiska varor vilket gör det svårt att hitta alla ekologiska alternativ man letar efter.

Life and Power Center ekologiska marknaden har löst detta problem genom att skapa en komplett ekologisk butik i Växjö med ett brett sortiment av ekologiska matvaror. Det innebär att man som kund kan finna en stor variation av ekologiska varor i samma butik, allt från bröd och barnmat till frukt och grönsaker.

Det finns även ett stort utbud av produkter som både är ekologiska och fria från gluten och laktos. Likväl som att veganer och vegetarianer kan hitta produkter avpassade för deras livsstil. Ett stort plus då det ofta är svårt att hitta alternativ till dessa produkter.

Källa: News desk


Yasuragi - Yoga söndagar i vår




Temat är Yoga, den 14 mars och 25 april. Ute i skärgården, i Sveriges eget Japan, kan du och dina vänner finna mental och kroppslig balans i Yogans tecken. Tre olika Yoga pass finns att välja mellan enligt följande.


Balanserande yoga 15.30 – 16.30
Ett pass för hela kroppen. Lugna rörelser med fokus på andningen. Passar både nybörjare och erfarna.


Officeyoga 17.00-18.00
Yogaövningar som enkelt kan göras på kontoret, hemma eller under flygresan. Ett bra sätt att få med sig något hem för att göra var dagen mer behaglig. Lätta övningar varav flera görs på stol.


Dynamiskt yoga 18.30-19.30
Ett pass som även innefattar avslappningsövningar. Rörelserna är kraftfulla och vi övar vår uthållighet. Passar både nybörjare och erfarna.

Passen bokas i förväg och kostar 100 kr per person. Max 30 pers./pass
För mer information och för att se vårens övriga tema helger klicka HÄR.


Pumas nyhet!



Varför inte sätta lite färg på träningen? Orange är pumas nya vårfärg, och den gör sig riktigt bra på den välbekanta modellen Road Racer 3. Vikten på skon är 194 gi strl 42, vilket gör den till nästan omärkbar i löpspåret.

En solklar favorit som definitivt är värda de 1000 kr som Löplabbet har satt som prislapp.


Sneakermania på Stadium



Vår! Äntligen lite sol, asfalt, gräs, krokus, vatten, snödroppar och nya sneakers :)

Det är vår för mig, ja och såklart gå prommenader och sitta på en klippa ute vid havet och mysa med picknick.

Men åter till skorna. Sneakers är min stora passion, man kan aldrig ha för många? Right? Så Nu när alla skobutiker skyltar om med nya vårkollektionerna blir jag som en liten unge på julafton.

Stadium.se finner du massor av nyhetet och variationen är stor. Så det är mycket troligt att du finner något i din smak.

Jag har redan hittat fem...

Nytt nummer ute nu!

 

 

Nytt nummer ute av träningsguiden, som ges ut av Fitness Magazine. I det här nummret har de verkligen lyckats samla allt inför våren och sommarens prövningar. Recepten får ett stort plus, lika så löpspecialen som jag kommer att ta hjälp av då jag ska ta mig mot nya prövningar i spåret.


Röj och Rensa

 

När vårsolens första strålar börja skina in genom fönstren brukar i alla fall jag tänka, herregud!? och jag som tyckte att jag hade de så städat och fint! Varje litet damkorn kryper fram ur alla skrymslen och vrår, som om de legat och väntat på rätt tillfälle.

Feng Shui är ett ganska väletablerat begrepp i Sverige idag. De flesta har hört ordet och andra har mer inblick i vad de innebär att skapa ett Feng-Shui-hem.

Boken röj och rensa finns med på årets bokrea och går att beställa på både bokus och addlibris fortfarande. En enkel och harmoniserande bok som ger dig inspiration till en balanserad vårstädning.


Carolas Ekokök




Kokböcker hör till en av mina favoritkategorier i bokhyllan. Samtidigt är det en av de mest blomstrande kategorierna av nya böcker med inspirerande recept och nya infallsvinklar. 

Carola Magnusson har gjort ekoköket känt och älskat. I höst medverkar Carola i TV4s storsatsning "Matakuten", som visas varje måndag i tv-rutan. Carolas mat gör gott för både kroppen och för jorden. Hon visar dig hur enkelt det är att laga god mat mat som är nyttig, som inte skadar naturen och som är god på riktigt.

En av de starkaste trenderna idag är att leva ekochict: på ett sätt som är hållbart och nyttigt. Carolas mat har varit föregångare för den ekochica livsstilen.

Boken finns med på Adlibris bokrea för 55 kr.

 

Yogasmycken






Supergulliga små smycken som går att fästa på allt från nyckelknippan till halskedjan. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Passar även perfekt som present till vilken Yogi som helst. 

Du finner dessa och många fler på vattumannen.se




Yoga med hela familjen




Stretcha, vrid och andas tillsammans med hela familjen. The Yoga Planet and Yoga Pretzel card ger er inspiration och utmanar er tillsammans, samtidigt som ni får en hälsosambonus på köpet.

Förutom böckerna finner du även musik och annat som får dig och dina barn att uppleva kultur, vår planet och oss själva.

Mer information finner du på barefootbooksnewyork


Äpple och Dinkelbröd - Coop har koll!




Jag älskar frukost! Finns det något bättre än att duka upp en massa bröd, pålägg, grönsaker, frukt, te, kaffe, juice, yoghurt, flingor, bär eller vad man nu känner för?

Jag är alltid på jakt efter nya frukotsvänner, så idag när jag handlade på Coop var radarn för frukost påslagen. Jag fann en nyhet i deras eget sortiment av nybakat bröd. Äpple och dinkel, hett helt underbart bröd med en härlig skorpa och lagom smak av äpple, detta bröd är absolut en ny favorit som kommer att få delta på många frukostar framöver.


Ekologiskt för torr hud




Såhär i slutet på vintern så kan huden kännas väldigt stram och torr. Att man ska återfukta och smörja in sig, vet de flesta. Men vad ska man välja? Vilken lotion är bra? Och kan man lita på vad all reklam lovar?

Dessa koppsoljor innehåller flera vegetabiliska oljor i en skön blandning och kan användas dagligen till hela kroppen. Passar även perfekt som massageolja! Ett annat tips är att droppa några droppar i badet för att göra huden härligt len och väldoftande. Finns i två olika varianter:

Ringblomsolja
, ringblomma är hudens bästa vän och verkar läkande på huden. Passar extra torr hud.
Ingredienser: Tistelolja, mandelolja, sheasmörolja, E-vitamin, ringblomma, eterisk olja

Blomsterolja,
med doft av bergamott och ros - en doft man blir glad av. Passar alla hudtyper.
Ingredienser: Rapsolja, tistelolja, jojobaolja, squalane, morotsextrakt, eterisk olja

Båda oljorna är såklart ekologiska!

Pris: 190kr

Källa: Lisens organics


Frukost alá Renée Voltaire

 



Världens bästa Raw Food frukostcrunch? Iallafall en av det bättre frukostalternativen. God med havremjölk och frukt och du blir skönt mätt och håller blodsockret på en jämn kurva. Crunchet groddas över natten och torkas långsamt i torkugn. Frasigt, gott och fungerar även till yoghurt eller glass.

Innehåll
Bovete (aktiverat), gyllene linfrön, russin, gojibär, kanel, havs salt (ekologisk ingrediens)
400 g

Näringsinnehåll
Per 100g: Energi 403 kcal/1687 kJ, protein 13g, kolhyd 66,9g, fett 8,9g

Pris: 59kr


Rökelse




Som lugnande och porlande kristallklart vattenfall. Rökelser för en stunds meditation eller umgänge med vänner. På behappy.se finner du en rökelse för varje dosha, Kapha, Vata och Pitta.

Kapharökelsen passar dig som är tålmodig, lugn och stabil. Du kan ha tendens att vara för rutinmässig och lätt bli slö. Denna rökelse verkar stimulerande!

Pittaröklesen passar dig som är livlig och driftig till din natur. Modig och ambitiös men också med tendens att stressa, känna irritation och vara högpresterande. Denna rökelse ger friskhet och avkoppling!

Vatarökelsen passar dig som är kreativ,entusiastisk, innovativ och aktiv men som har tendens till instabilitet och oro. Denna rökelse balanserar din energi!

Pris: 65 kr/st




Sports Card - Något för dig?




Scandic lanserar en ny produkt för alla idrottsutövare i Norden – ett sportkort som kan göra träning och tävling roligare, bättre och tryggare. Idag sover många idrottande ungdomar på hårda golv i skolsalar inför tävlingsdagen. Scandic erbjuder nu ett alternativ med sköna sängar och en riklig frukost – oavsett om man vill vinna eller mest går in för att ha kul blir målen enklare att nå när man sover bra.

Sportkortet gäller på utvalda Scandic hotell i hela Norden. Kortet kostar ingenting, det beställs via Scandics hemsida och kan användas från februari 2010.

Källa: Newsdesk


Nyheter från Friggs




Hör du till dem som är på språng? Till dem som inte har tid att äta mellanmål?

Nu har du ingen ursäkt längre!

Friggs har utökat sitt Naturdiet sortiment med två mellanmålsprodukter. Blåbärssmoothie och Mellanmålsbar med apelsin och chokladsmak. Samt naturkakor som passar perfekt som tilltugg i farten.

Smoothien är baserad på yoghurt och innehåller fruktjuice, som ger en fräsch och fylligsmak. Nästan som att dricka nyplockade blåbär. Gillar den starkt och jag tror att detta kommer att bli en vinnare bland stressade människor som vill ha något snabbt, nyttigt och gott.

Mellanmålsbaren känns som att äta en pralin rakt ur aladdinasken på julafton. Dock i en "nyttigare" variant som garanterat passar alla som vill ha något att smaska i sig på eftermiddagen, för snabb energi. Tummen upp för en bar som verkligen har bra smak och inte ger en besk eftersmak.

Naturkakorna känns som en nyttigare riskaka och är gjord på bl a dinkel och majs. Stort plus för den låga salthalten och högt fiberinnehåll. Dessutom märkt med nyckelhålet. Enkelt att ta med och ger blodsockerkurvan en stabilare form.

Så sluta be om ursäkt för att du inte hinner äta något nyttigt mellanmål. Nu finns lösningen!



RSS 2.0