Vichy





Jag har börjat använda Vichy´s produkter sedan en vecka tillbaka. En rengöring som är 3 in 1, ett serum med 24h fukt och en ansiktskräm som skall stärka lipiderna i huden. Vilket på ren Svenska ska göra torr och fuktfattig hy mjuk och smidig.

Jag väntar med spänning på om det ska hjälpa min problemhy, men än så länge känns de bra.

Kommer såklart att följa upp mitt test längre fram här på bloggen, så ni får veta mer om mina upplevelser av dessa produkter.

Spirulina





Kan man få en betydande och positiv effekt på uthålligheten genom att lägga till spirulina alger i kosten under fyra veckor?

Ja, i alla fall om man ska tro Medicine & Science in Sports and exercise. Algen optimerade kroppens fettförbränning med hela 11 procent, vilket gjorde underverk på försökspersonernas uthållighet.

Försökspersonerna fick 6 g spirulina per dag, födelat på tre portioner innan huvudmål.

Vill du också testa? Du hittar Spirulina alger i din hälsokosthandel.


MethodDraine Detox Express





Nyhet! Rena kroppen på 7 dagar med MethodDraine Detox Express.

MethodDraine Detox Express skall enligt tillverkaren aktivera kroppens renande funktioner, skydda kroppens celler samt driva ut slaggämnen och rena kroppen inifrån.

Reningskuren är framtagen för alla som har ont om tid och vill ha en snabb, effektiv och ekologisk lösning. Och det i en smidig förpackning som är enkel att ta med.

Om detta fungerar? Med innehåll som björkblad, kronärtskocka, grönt te, fläderbär och fänkål, så får du i alla fall i dig en rad näringsämnen. 

Om du vill testa finner du denna nyhet i hälsofackhandeln. ca pris 198:-

 


Sjö&Hav lanserar mygg- och fästingspray






Till sommarsäsongen 2010 lanserar Sjö&Hav en mygg- & fästingspray som, i linje med tidigare produkter, är anpassad för friluftsliv. Sprayen ger inte bara ett effektivt skydd för hela familjen utan följer även Sjö&Havs grundtanke om att vara ett bättre miljöval vid köp av hygienprodukter för utomhusbruk.

Sortimentet består av fyra hygienartiklar; Saltvattentvål, Saltvattenschampo, Solskyddscreme och årets nyhet Mygg- & Fästingspray samt ett Handdiskmedel för saltvatten.

Alla produkter är utvecklade för utomhusbruk och vissa av dem löddrar rikt i saltvatten, men de fungerar lika bra inomhus i sötvatten. Flaskorna flyter även då de är fulla, vilket underlättar vid utomhusbad eller vid en tur med båten.


LdB Eco





LdB hör till de absolut största aktörerna på den svenska lotionmarknaden och vill gå i bräschen för en mer ekologisk och naturlig hudvård.

I sitt första steg gick de över till hundra procent naturliga oljor i alla nya produkter och nu tar de ytterligare ett med serien LdB ECO.


Först ut i serien är två lotionprodukter, LdB Lotion with Olive & Shea för torr hud och LdB Lotion with Pomegranate för normal hud.  Produktserien känns igen på det gröna locket och på ECO-stämpeln ” 80 % ECO certified ingredients”


LdB Eco är parabenfria och dofterna är helt nya LdB-dofter som är valda för att passa även känslig hud. LdB Eco innehåller 100 % naturliga oljor och LdB Energy Complex som tillför energi till huden.


Exlusiv eco




Ekologiska produkter och inspiration för både insidan och utsidan, kanske du hittar på en rad olika sajter runt om på nätet.

Men ambitionen för denna sajt är inte att vara heltäckande inom ekologiska produkter, snarare att ha det bästa du kan hitta inom olika produktkategorier.

Så ta en titt på denna "exlusiva" ekosajt.


RSS 2.0