Mega Store - 1000 kvm träning



Nu öppnnar Europas största Budo & fitness varuhus - Mega Store - 1000 kvm med allt för din träning!

Stor invigning Lördag 29 Augusti 2009, men smygöppningen sker redan Fredag 7
Augusti.

Västberga Handel, invid E4 Ok/Q8/Coop.

Mer info hittar du på
http://asp.budo-fitness.se/megastore/

Rea på Budo Fitness



Ny sportbh till hösten?

På Budo & Fitness hemsida så kan du nu hitta en mängd olika träningskläder och tillbehör till bra priser.

Bilden:
Casall Sportsbra. 45% tactel micro, 41% tactel aquator, 14% lycra. Colours: White, Black.

Mer info och för att beställa besök Budo & Fitness

Höstens Sportkollektion på H&M

  


Snart drar Höstens gruppträningsscheman igång på alla hälsocenter runt om i landet.
Varför inte passa på att uppdatera med lite nya fräscha kläder att svettas i nu i höst!?

www.hm.com

Myggfri sommar




Håll blodsugare och andra insekter på avstånd utan giftiga och miljöskadliga ingredienser. Mosimix från Essential Care innehåller inga bekämpningsmedel eller andra kemikalier. Oljan är 100% ekologisk, kontrollerad och godkänd av brittiska Soil Association och effektiv mot stickande och bitande insekter.


Essential Cares insektsolja är mycket dryg och har en frisk citrusdoft - behaglig för människor men inte för insekter - och består av ekologiska oljor av:

  • citrongräs - utvunnen ur naturligt aromatiskt gräs från Indien där det är vanligt både i medicin, matlagning och för att hålla insekter borta
  • engelsk pepparmynta, timjan och lavendel

Med en bas av kallpressade ekologiska oljor av grekiska oliver, macadamianöt och sesam ger Mosimix huden näring och håller den mjuk och fri från bett!


Nya snackas för dig på språng



Saltå Kvarn lanserar en serie av sju ekologiska och delvis biodynamiska snacks i småförpackningar. Tre av dem är nya blandningar av nötter, frukt och bär.


- Efterfrågan ökar på små förpackningar av snacks att ta med sig och äta som mellanmål. Det vill vi möta med goda, nyttiga blandningar och nötter som är producerade på ett naturligt sätt utan bekämpningsmedel och tillsatser, säger Lena Ekman, pressansvarig på Saltå Kvarn.


Den nya serien snacks består av både ekologiska och biodynamiska ingredienser och är bland annat rika på mineraler, vitaminer och nyttiga omättade fetter.

Bland nyheterna finns tre snacksblandningar:

Ljuvligt gott, en spännande blandning av rostade hasselnötter, äpple och tranbär.
Soliga favoriter
heter en ny blandning av mandel, valnötter, ananas och blåbär.
Naturens frukter
är namnet på en energirik blandning av russin, cashewnötter, hasselnötter, valnötter och mandel.

Utöver de tre blandningarna består Saltå Kvarns nya snacksserie av Salta solroskärnor, Rostade hasselnötter, Hasselnötter samt Valnötter.

Nötterna är biodynamiskt odlade i Turkiet.

Källa: Saltakvarn.se


Nike Convent




För dig som älskar att få nya idéer och inspiration för din träning. Så kan du under sep och okt träna för instruktörer som, Cecilia Gustafsson, Magnus Ringberg, Monika Björn, Annika Sjöö, Fredrik Andersson, Elin Nyblom och många fler..

Mer information får du Här!

Nytt nr ute nu!




Tilde de Paulas hälsovecka

Sommarens superbär

7 smala vanor som funkar

Ett självsäkrare du!



Läs mer här!


Bodyoil.se




För dig som vill använda rena och naturliga oljor på din hud som är ekologisk och kravodlade. Finns en sida på nätet som heter, Bodyoil.se.

Här hittar du oljor för kroppen, ansiktet, för badet och för din baby. De har även badoljor och exemoljor till försälning samt oljor med eteriskadoftoljor som exempelvid ros.

En nyhet är att säljer örter till matlagning.

Ett stort plus är att oljorna levereras som brev, vilket ger en portoavgift på 27 kr för 100ml.

Ny ordförande för Friskvårdsföretagens branschorganisation FRISK

Kent Orrgren, vd för SATS Sverige och Chief Operating Officer (COO) för SATS Holding, blir ny ordförande för Friskvårdsföretagens branschorganisation FRISK.


SATS-företagen blir samtidigt medlemmar i FRISK.


-Vi vill arbeta för att befintliga och potentiella medlemsföretag tillsammans ska driva gemensamma träningsrelaterade frågor för att utveckla och stärka hela branschen. Vi vill också lyfta frågan om hälsa och träning högre upp på såväl samhällets som individens dagordning, säger Kent Orrgren, vd för SATS Sverige och COO SATS Holding, samt ny ordförande för FRISK.

Friskvårdsföretagens branschorganisation FRISK arbetar för att förbättra profilen på tränings- och hälsobranschen samt situationen för alla som arbetar inom området. Det handlar om frågor så som standardiserad certifiering för alla utbildningar och för instruktörer, anställningsvillkor för de som arbetar i branschen, standardiserade och branschanpassade avtal, att motverka doping samt verka för en konkurrensneutral marknad för alla aktörer på träningsmarknaden.

-Det är med glädje och stora förhoppningar som jag överlämnar ordförandeskapet till Kent Orrgren. Med sina ledaregenskaper och sin handlingskraft kommer han att bidra till att utveckla FRISK. Det är endast genom att företagen i branschen enas runt alla viktiga frågor som vi kan skörda framgångar, vilka gagnar hela friskvårdssektorn, säger Ola Helt, FRISK.

SATS är Nordens ledande träningsföretag med fler än 155 träningscenter i hela Norden. SATS mål är att hjälpa fler personer att träna regelbundet för att nå ett ökat välbefinnande. Genom FRISK vill företaget vara med och påverka marknaden och på så sätt stärka hela träningsbranschens varumärke.

Cirka 175 träningsställen är idag medlemmar i FRISK, som till exempel Feelgood, Medley, SATS, Sportlife och World Class.

Källa: Newsdesk


Nedräkningen är igång...




Efter sex år som "det trevligaste loppet" för damer på alla nivåer i Danmark. Kan nu alla kvinnor i Sverige ta sig igenom  I FORM-Loppet.

Jag har tidigare bloggat om detta lopp, men nu börjar det närma sig. Med ca 1,5 mån kvar.
 
Den 1 september är det premiär i Malmö. 

Läs mer om loppet Här!

RSS 2.0