Så håller du dina nyårslöften





7 tips för att hålla dina nyårslöften


1, Bestäm exakt vad du vill.
Var specifik. Hur mycket, hur ofta, hur ska det se ut. Desto specifikare du är desto klarare resultat kommer du att få.


2, Ät elefanten i bitar.
Dela upp hela förändringen i små, små delar. Varje del för sig i så lagom bit att de blir en utmaning som du alltid klarar av. Det är så man lär delfiner hoppa med så små förändringar att de alltid lyckas. Skapa plats varje dag för att ha tid att agera lite i linje med den målet du vill uppfylla.


3, Ha en solklar målbild.
Du ska redan ha upplevt den förändringen du vill uppnå i ditt liv i dina tankar och för din mentala bild flera gånger.


4, Älska vägen
. Målet i all ära men se till att älska vägen dit, det är det som är livet. Älska och uppskatta delsegrar och njut av att pusselbit på pusselbit faller på plats för att skapa helheten. Att älska vägen är att älska livet.


5, Ditt högre syfte med målet
. Vad kommer uppnått mål ge för mervärde för resten av ditt liv? Motivera dig med moroten. Varför är det ett måste att uppnå målet? Skräm dig med piskan.


6, Omge dig med en fanclub.
Se till att du både har stöttande och pushande människor runt omkring dig och ifrågasättare som utmanar dig att bli helt trygg och säker på sin sak.


7, Lär under processen.
Se till att både lära av det som inte fungerar under utmaningens gång och se till att lära enligt punkt och prickar vad du behöver för att något ska fungera. Hur behöver du förbereda dig, vad behöver du tänka, vilka kan du ta hjälp av etc.

Källa: Inspira.se


Dags att ladda om?

Senaste tillskottet hos svenska dryckesföretaget Vitamin Well är Reload. Fylld med vitaminer och mineraler för att hjälpa kroppen att ladda om.

Den nya vitamindrycken är dessutom en av få drycker på den svenska marknaden som innehåller D-vitamin. Så när solens strålar blir färre hjälper Vitamin Well Reload till att bibehålla D-vitaminnivåerna i kroppen.




Det perfekta brödet - Pauluns





Ett bröd med en kombination av nyttigheter, med surdeg och fibrer. Enkelt att baka och lika nyttigt som det är gott!


- Inget socker eller härdat fett tillsatt

- Fiberrikt

- Saltat med mineralsalt

- Innehåller surdeg


Det brödet innehåller hela korn, surdeg och har en hög fiberhalt. Det är dessutom smaksatt med mineralsalt (kaliumklorid) istället för vanligt salt (natriumklorid), helt enligt Livsmedelsverkets rekommendationer.

Brödet innehåller också nyttiga fetter från linfrö och rapsolja. Självklart innehåller det inte tillsatt socker, härdat fett eller andra onödiga tillsatser.


RSS 2.0