Hälsovecka i Älvdalen




GI mat, hälsotester, massage, hälsocoach, afrikanskdans, reiki, stavgång och vandring i fjällmiljö. Det är bara några exempel på vad du kan uppleva V.36 i Älvdalen under deras hälsovecka. Den pågåg från den 29 aug till och med den 6 sept och alla är välkomna.

De fyra hörnstenarna som denna vecka bygger på är inrebalans, mat, kultur och rörelse. Något som utvecklats sedan starten 2003, då Mora fålkhälsoråd annordnade en folkhälsodag. För att sedan år 2004 bli Hälsoveckan.

Från början hade Hälsoveckan tre temaområden, mat, kultur och rörelse. År 2005 kom temaområdet inre balans till. Med detta breda utbud vill vi locka många olika människor. Alla har olika intressen och syn på vad man behöver för att främja sin hälsa.

I samarbete med föreningsliv, företag, kommuner, landsting och kyrkor m.fl. vill de skapa mötesplatser där människors hälsa står i centrum. Varje år tas ett omfattande program fram på de olika temaområdena. Hälsoveckan lockar lokalbefolkningen, men besökare kommer även från andra delar av landet.

Mer information på Hälsoveckan




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0