Dove - VisibleCare Bodylotion och Handkräm




Doves nya lansering av serien - VisibleCare, kommer att göra Svenskarna kräsna i fortsättningen. Det är egentligen ingen nyhet med produkter som återfuktar på djupet, hudens alla tre lager. Du finner dem på salonger och spa-anläggninar runt om i Sverige. Men i den här prisklassen har de aldrig existerat tidigare.

Duschkrämerna som du finner i inlägget nedan är underbart löddrande och återfuktande. Så med dessa avslutande produkter, Bodylotion och handkräm, så är resultatet på din hy ett toppbetyg.

Som Spa-konsulent har jag arbetat på en rad olika spa-anläggningar i Sverige och med en rad olika produktserier. Oftast av den högre prisklassen, men jag måste säga att den här bodylotionen spelar i samma divison som några av de lyxigaste på marknaden. I alla fall när det kommer till känslan av produkten, krämig och lätt absorberande. Efter några minuter känns huden som sammet och lotionen lämnar en svag doft efter sig, som håller i sig ett bra tag.

Handkrämen ger samma känsla, men om du har lätt för handsvett eller har fuktiga händer av naturen, så är inte den här handkrämen rätt för dig. Då den kan upplevas klibbig om man inte har torra och fnasiga händer. Med andra ord är det en handkräm som passar dig perfekt om du har vintertorra händer.

Pris för bodylotion 69 kr
Pris för handkrämen 29 kr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0