EUROPAS GRÖNASTE STAD HAR FÅTT EN EKOBUTIK




Växjo har fått en butik med enbart ekologiska produkter!

Life and Power Center smygöppnade den 23 december på Ringsbergsvägen 1 i Växjö. Life and Power Center är en ny dagligvaruhandel i Växjö med ett fullsortiment av ekologiska och miljövänliga varor.

För de flesta som söker ekologiska produkter kan det vara en knepig uppgift. Vanligen ligger dessa produkter spridda på olika hyllor runtom i butikerna blandat med ej ekologiska varor vilket gör det svårt att hitta alla ekologiska alternativ man letar efter.

Life and Power Center ekologiska marknaden har löst detta problem genom att skapa en komplett ekologisk butik i Växjö med ett brett sortiment av ekologiska matvaror. Det innebär att man som kund kan finna en stor variation av ekologiska varor i samma butik, allt från bröd och barnmat till frukt och grönsaker.

Det finns även ett stort utbud av produkter som både är ekologiska och fria från gluten och laktos. Likväl som att veganer och vegetarianer kan hitta produkter avpassade för deras livsstil. Ett stort plus då det ofta är svårt att hitta alternativ till dessa produkter.

Källa: News desk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0