Natures Paradise



Nu introducerar Lagerstedt & Company hudvård från Natures Paradise, en av väldigt få ekologiska hudvårdsserier som är helt rena och fria från syntetiska och artificiella ingredienser.

Natures Paradise marknadsför underbara produkter som är certifierat ekologiska - efter samma regelverk som ekologisk matproduktion med så få ingredienser som möjligt.


Natures Paradise kommer alltid att hålla sig till sina "gröna rötter" och sätta barnens säkerhet främst genom att tillverka sina produkter på ett uthålligt sätt och deras fabriker är 100 % kemikaliefria. Alla deras produkter är veganvänliga och innehåller alltså inga ingredienser från djur och inte heller är de djurtestade.


Om produkterna är certifierade av USDA betyder det att du som konsument handlar en produkt med ett 100 procentigt innehåll av ekologiska ingredienser eller en produkt med mer än 95 % ekologiska ingredienser. Tack vare USDA:s ekologiska regelverk blir det mycket lättare för oss att välja hälsosamma och ekologiska hudvårdsprodukter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0