Manasimakeup



Manasimakeup® är en svensk makeupkollektion grundad av Susanne Persson, en professionell makeup artist och hårstylist baserad i Sverige. Sedan 1995 har hon arbetat med modemagasin, reklambyråer, skådespelare / skådespelerskor, artister och modeller i Sverige och världen.


Susanne arbetar dagligen med ett brett utbud av några av de mest populära sminkmärkena och produkterna på marknaden. För att få det resultat hon letar efter brukar hon blanda färger och produkter från olika märken.


Efter att ha arbetat flera år i branschen, kände Susanne att vissa nyckelprodukter saknades i hennes makeupkit, så då bestämde hon sig för att utforma dessa produkter själv.


Kvalitet är en absolut prioritet i alla hennes verk, det är därför hon jobbar med några av de bästa tillverkarna i världen för att göra produkter av högsta kvalitet endast av de finaste kosmetiska materialen, självklart parabenfria, som presenteras i en elegant professionell förpackning. Det är också viktigt att produkterna har ett överkomligt pris.

Källa: Newsdesk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0