Underställ från Houdini



Feminint skuren tröja i Mid Base, idealisk för högintensiv träning och "stop 'n go"-aktiviteter året runt i kyligare temperaturer. Den höga kragen ger skönt skydd mot drag och den korta dragkedjan ger möjlighet till extra ventilation. Tröjan är sydd i ett mer fukttransporterande material under armarna och på ryggen samt ett tjockare framtill och över armarna för maximal kombination av värme, fukttransport och komfort.

Alpha Crew är numera behandlade med Polygiene som är en miljövänlig, långtidsverkande behandling som förhindrar bakterietillväxt och håller plagget fräscht och luktfritt längre mellan tvättarna.

Mid Base är Houdinis tjockare underställsmaterial. Plaggen är bomullsmjuka och stretchiga. Väven består av återvunnen polyesterfiber från Eco Circle med inbyggda luftspalter som ger en värmande effekt och vävens konstruktion hjälper till att transportera fukt från kroppen och få den att avdunsta.

Front och ärmar är tillverkade i 100% återvunnen polyester och ryggpanelen är till 70% återvunnen. Plagget är helt återvinningsbart!

Mer information/källa: addnature.com



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0