Ny bok för veganer



I Pillans vegankokbok introduceras en vegankost för alla med en heltäckande receptsamling som är både nyttig och god. Kokboken innehåller närmare 270 recept och spänner över frukosträtter, förrätter, sallader, lunch/middagsrätter, kakor, efterrätter,godis och drycker.

Det finns en allmän föreställning att veganer endast lever på sallad och tomater och att man inte får i sig tillräckligt av alla näringsämnen. För att reda ut begreppen inleder Pernilla C. Karlsson med en faktadel som tar upp vad det innebär att vara vegan, de vanligaste myterna och hur man som vegan undviker att få brist på något näringsämne.

Det finns även ett mindre avsnitt om medicinalväxter, där de vanligaste växternas verkan tas upp och hur de kan användas. Boken har också en uppslagsdel där ovanliga livsmedelstermer som ingår i recepten förklaras.

Recepten är mestadels baserade på vanliga basvaror som gemene man har i skafferiet, men läsaren uppmuntras också att pröva nya spännande alternativa livsmedel i kosten. Alla maträtter är relativt enkla och snabba att laga till och är anpassade för folk som tränar.


Kommentarer
Postat av: SashaDillard21

I think that to get the <a href="http://goodfinance-blog.com/topics/credit-loans">credit loans</a> from banks you should present a great reason. But, one time I've received a auto loan, because I was willing to buy a bike.

2012-01-05 @ 14:00:32
URL: http://goodfinance-blog.com
Postat av: Essay Online

Students cannot be experienced in different subjects. Hence, it can be not easy to write research essays in some subjects. But, there is no issue to worry about, just because you can buy Custom Written Essays.

2012-02-10 @ 22:22:38
URL: http://www.essaysprofessors.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0