MiJo Neem - Ekologiskt och naturligt



Människan har i århundraden lånat visdom från naturen för att använda inom så väl läkekonst som skönhetsprodukter. I en tid då ekologi och naturlighet är mer i ropet än något annat, lanseras ett eget varumärket "MiJo Neem" en naturlig produktserie (först ut med produkter för hud och hår) som är helt ny på den nordiska marknaden.

Neem - Neemträdet härstammar från Indien och Östra Afrika finns omnämnt i tusenåriga texter. Alla delar av trädet kommer till användning och det spelar en central roll i den ayurvediska medicinen. Neemoljan, som utvinns ur frukter och blad, är basen i produktserien och dess största egenskaper är att den är bakteriehämnande, läkande och mjukgörande.

Produkter från Neemträdet är inte bara nyttiga för dem som skall använda dem, utan också för dem som gör dem. Produkterna testas ej på djur. Alla produkter i MiJo Neem serien tillverkas på ett hållbart sätt - och det har tagit tid att hitta en produktionsväg där vi kan säkerställa varje steg.

Produktionen sker småskaligt och miljövänligt och blir till nytta för de lokalsamhällen i Afrika som redan vet att ett Neemträd är lyckan. 

Besök webbutiken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0