Skidor + SPA = Sant!

I sportlovstider är det många som tar sina skidor eller snowboard och drar iväg till fjällen. En ny trend inom Spa-välden är att kombinera backen och snön med en helkroppsmassage och avslappnande bad. Här nedan finns tre hotell som tagit fasta på den här trenden.

Storhogna Spa - Vemdalen

Ett spa i fjällvärlden som erbjuder ett 30-tal kropps- och ansiktsbehandlingar, både klassiska sådana och lite annorlunda såsom "half-pipe", en ansiktsbehandling som vänder sig till ungdomar, "nysnö" en mycket snabb uppfriskning av ansiktet eller "fjälldis" - en behandling med värmefilt. Fjällmiljön erbjuder också kringaktiviteter till exempel vandring, ridning, mountainbike, isklättring och skidåkning.
http://www.storhogna.com/


Tott Hotel och Spa - Åre

Granne med fjället och utsikt över Åredalen ligger Totts hotels spa-avdelning.
Här erbjuds bl a Yoga och Qigong och det finns 16 behandlingsrum med alla typer av behandlingar. Det finns även frisersalong samt spa-shop. Detta spa är bygger på de 4 hörnstenarna. Fysisk träning, mental avslappning, kost och  kroppsbehandling.
http://www.totthotelare.se/


Grövelsjön Fjällstation - Idre
Här kan man kombinera fjällupplevelsen med hälsa och livskvalitet. Fjällstationen anordnar olika temaveckor såsom tai chi och qi gong, yoga och zenmeditation, livsinspiration och balans i livet. Anläggningen har en hög miljöprofil och restaurangen är auktoriserad KRAV-restaurang sedan 1996.
http://www.stfgrovelsjon.com/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0