Risenta Naturmix


Risentas Naturmix är landets mest omfattande helhetskoncept för hälsosamma och kreativa tillbehör till maten samt snacks. I ett speciellt framtaget ställ erbjuds de 29 produkterna där ett flertal är helt unika för den svenska marknaden och många är ekologiska. Bland annat lanseras helt obehandlade och osötade torkade frukter, en särskild "Energimix" med gojibär och smakrikt komponerade fröer och "on the go"-påsar med torkade blåbär för snabb energi och antioxidanter.

Flera av produkterna ger helt nya ingångar till matlagning, såsom grytor med exempelvis nöt-baserade såser, goda bakverk, sallader och desserter. Risentas hälsokock Jacob Wismars har tagit fram unika recept för Naturmixprodukterna som finns att tillgå gratis i butiken upphängt vid Naturmixstället. Bland recepten finns uppfriskande mangodessert, blåbärsbullar med exotiskt svensk känsla och mycket mer.

Ica och Risenta har ingått ett samarbete som gör 29 artiklar tillgängliga för Icas samtliga butiker, med en omedelbar start i ca 450 butiker, samt ett flertal Vi och Citygross butiker. Bland butikerna återfinns NK Saluhall i Stockholm, Ica Supermarket i Jokkmokk och Kvantum i Kungsbacka utanför Göteborg exempelvis.

Källa: Risenta.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0