Ny bok om uthållighet



Camilla Porsman har gjort det igen! Ytterligare en bok till samlingen. Denna gång med tips och råd på hur du blir uthålligare och orkar mer.

Uthållighetsträning, är en bok för dig som vill få bättre resultat  med din träning. Den här boken erbjuder också massor av inspiration. Några av idrotts-Sveriges främsta profiler, Charlotte Kalla, Mustafa Mohamed, Gustav Larsson och Veronica Andreassson, bjuder på just sina metoder för uppladdning och återhämtning. Du får ta del av deras träningstips och tankar kring sådant som kost och motivation.

En del av boken handlar om hur och vad du ska äta och dricka för att få ut mesta möjliga av din träning. Tips på hur du förebygger skador och sjukdomar orsakade av överträning, samt hur du gör det bästa av ett ofrivilligt träningsuppehåll.

Ett stort plus! Är att boken innehåller dessutom ett unikt avsnitt om funktionskläder som lär dig allt du behöver veta för att hitta rätt bland marknadens enorma utbud. Här förklaras hur rätt klädsel hjälper dig att orka träna hårdare. Detaljerade köpguider tipsar dig om vad du särskilt ska tänka på när du köper din utrustning.

Pris ca 200 kr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0