Naturligt yttre

  


Make up gjord på narutens egna minneraler och färger, har fått en explosion ute i handeln.

Det är en STOR skillnadminneralolja och minneraler från naturen. Visst båda kommer från naturen från början, men den först nämnda är framtagen genom samma process som bensin!

Problemet med minneraloljor är att de lägger sig som ett lock på huden. Ta t ex en väldigt torr hud, som behöver mycket fukt och lite fett. Om du väljer en dagkräm som innehåller minneralojla, kommer det inte ske en förrändring. Tvärtom, du kommer bara lägga ett lock ovanpå problemet.

På samma sätt fungerar de med make up som innehåller minneralolja. Den lägger sig som ett lock och täper till porerna och gör så att huden inte kan "andas".

Märken som i vanliga fall innehåller mineralojla, har även dom lanserat "Minneraler från naturen". Men låt dig inte luras av dessa! Det är fortfarande samma "dåliga oljor" i dessa så kallade "rena minneralpuder". 

Därför vill jag hjälpa er alla lite, så att ni väljer rätt i djungeln av smink. Om det nu är riktigt minneralpuder som är BRA för huden, som ni är ute efter.

id Bare Minnerals - Baseras på rena mineraler från naturen, är vårdande och fungerar som en förlängning av din vardagliga hudvård. De innehåller Inga konserveringsämnen, har ett naturligt UV-skydd SPF 15 och innehåller varken talk eller olja/vax. Vad jag anser vara ett plus i kanten är att detta märke testas EJ på djur!

Dermanord - Detta märke är både ekologiskt och Svensk. Innehåller inga minneraoljor och förutom sminket så finns det en hel hudvårdsserie. (Mer om den i ett inlägg lite längre fram). Men Minneralpudret från Dermanord, har samma unika funktioner som id bare minnerals har. De hjälper huden att fungera på ett naturligt sätt, utan att teppa igen och skada. Dessa produkter testas EJ på djur!

För återförsäljare för respektive produkt
http://www.dermarome.se/ (id bare minnerals)
http://www.dermanord.se/ (Dermanord)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0