Naturkakor



Är du som jag, ett fan av riskakor?

Perfekta som mellanmål med något pålägg eller bara som de är när man måste ha lite extra energi, snabbt!


Från V.14 (nästa vecka) Så finns det ett nytt tillskott på riskakor i butikerna. Men under namnet Naturkakor.

Varför då? Kan man fråga sig. De som skiljer vanliga riskakor från Naturkakorna, är att de innehåller majs och råris, fröer och gryner - samt Amaranth, Dinkel eller Quinoa. Kan helt klart vara idé att testa i alla fall. Om dessa kakor skulle floppa totalt så finns ju alltid den vanliga hederliga riskakan kvar!


Men en sak som Friggs får ett plus i kanten för, är att naturkakan Amaranth är naturligt fri från gluten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0