Den anti-inflamatoriska kostplanen

Genom att äta anit-inflamatoriskt varje dag så ska man kunna undvika allvarliga sjukdommar. Som t ex cancer, hjärt-kärlsjukdomman och diabetes. I den "nya kostpyramiden" prioriterar man på ett annat sätt. Pyramiden ska läsas från basen och uppåt, viket betyder mest motion och minst av livsmedel som rött kött och godis.

Den anti-inflamatoriska kostplanen är ingen diet, utan en livsstil. Forskare har nämligen upptäckt att de flesta skador på kroppen har en gemensam nämnare på grundläggande nivå som binder samman dem; kronisk inflamation. Stress, för lite motion, tobak, föroreningar, och tillsattser kan framkalla inflamation. Men dåliga kostvanor är den största boven.

Så varför inte börja redan idag? Här nedan följer en mer ingående förklaring av pyramiden. Nivå 1 är alltså det som det ska finnas mesta av, för att sedan minska av tills du kommer upp till toppen av pyramiden.

För mer information om vad varje nivå innehåller och för att lära dig mer om den nya kostpyramiden. Gå till  http://www.iform.se/

Lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0