Skogsfloating - Något för dig?



Skogsfloating är en mötes- och rekreationsform som med en speciell hängmatta skapar avslappnade och kreativa möten. Metoden lanseras nu av Friluften på den fasta anläggningen i Mariebergsskogen i Karlstad och kan också användas på andra lämpliga platser.

Skogsfloating är en ny, kreativ mötesform som används både för avslappning och meditation och för möten i mindre grupper. Upp till tolv personer kan skogsfloata kring samma centrum - med trädkronorna som tak.


Till avslappning, spänningslösning, känslan att vaggas i viktlöshet och frigörande av tankar och idéer, lägger skogsfloating perspektivet trädkronor, moln och himmel. Oregelbundna mönster och rörelser hjälper loss kreativiteten
och kan ge lösningar som hade varit osynliga i ett fyrkantigt rum.


Från 9 juni finns Friluftens Skogsfloating i Mariebergsskogen, Karlstad. Med våra samarbetspartners anordnar vi bland annat skogsfloating med förtäring och meditationsfloating. Friluften anordnar både kurser och kortare aktiviteter i samband med konferens eller annat möte. Det finns också möjlighet att hyra anläggningen för egna arrangemang.

Källa: Newsdesk
Foto: Newsdesk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0