Bokrean - Tips!


Bokrean är i full gång!

Med ett hav av böcker och de är lätt att köpa på sig böcker som man -kanske läser sen-

Här finns det lite tipps på böcker som är riktiga fynd på årets bokrea!


 

69:-

Var sann mot dig själv och finn din inre styrka.
Sanna Ehdin har skrivit en mycket kärleksfull och inspirerande bok om hur du gör för att sluta kämpa och börja leva ditt liv. Vem har sagt att livet ska vara jobbigt, tungt och trist? Att det ska vara en ständig kamp för att prestera och duga?




79:-

Syftet med den här boken är att på ett grundläggande sätt ge en inblick i vad meditation är och kan vara. Den ger också en historisk tillbakablick för att få en uppfattning om hur filosofi, religion och vetenskap teoretiserat kring ämnet. Ett fåtal utvalda trosriktningar och filosofier presenteras, som till exempel buddismen, zenbuddismen, taoismen och yogatraditionen.




59:-

Tanja Djelevic från Kristianstad har gjort kometkarriär som personlig tränare i Los Angeles och två år i rad utsetts av tidningen Mens Journal till en av USA:s bästa tränare.
I den här boken avslöjar hon några av hemligheterna bakom sin framgångsrika metod. Livskraft, det unika träningsprogram hon under tio års tid utvecklat, är en kombination av mental och fysisk träning.




59:-

Allt fler söker nya vägar till hälsa vid sidan av den vanliga vården. Hälsa ses i nya perspektiv och fler vill ta ansvar för hur de mår. Från akupunktur till schamanism är en lättillgänlig guidebok om komplementär- och alternativmedicin i Sverige. Ett 100-tal olika behandlingars och metoders ursprung, kännetecken och användningsområden beskrivs. Det är allt från tusenåriga traditioner som ayurveda och kinesisk medicin till nyare metoder som rosenmetoden och resan

Kommentarer
Postat av: Lesly

Den boken Från akupunktur till schamanism har jag! Den är helt underbar med ALLA mina intressen samlat i en bok. Jag har även boken från shönström som heter Kinesisk Medicin :)

2009-11-10 @ 08:54:51
URL: http://leslita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0