Superfruktjuicer



Healthy People

lanserar tre nya juicer rika på vitaminer och antioxidanter. Juicerna innehåller 100 procent naturliga råvaror, inget tillsatt socker och är baserade på olika superfrukter - "Acerola & Mango", "Goji & Passion" samt "Golden kiwi".

Superfrukter är ett samlingsnamn för frukter och bär med exceptionellt näringsinnehåll med fokus på vitaminer och antioxidanter. I takt med att intresset för hälsa och välmående växt sig allt starkare har också superfrukterna ökat i popularitet. Många av frukterna har dock använts i läkande syfte sedan urminnes tider.

Acerola är ett träd som härstammar från Brasilien och den röda frukten innehåller upp till 30 gånger mer C-vitamin än apelsin. Juicen från Healthy People innehåller även mango som ger en uppfriskande smak.


Gojibäret växer i Himalaya och är en naturlig källa till flera olika mineraler, vitaminer, antioxidanter och fibrer. Bäret anses vara det mest energirika bäret i världen och har exempelvis använts i kinesisk läkekonst under årtusenden.


Frukten "Golden kiwi" smakar tropiskt sött, som en blandning av mango, persika och citrus och har en hög halt av både vitamin C och kostfibrer. Drycken är dessutom berikad med Omega 3 som är ett viktigt näringsämne.


Juicerna finns att köpa på ICA och Coop och kostar från 26,90 kronor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0