Niklas lagar mat utan tillsatser!



Ikväll kl
20.00 på SVT 1 får du tips på hur du lagar bra mat!

Det enklaste sättet att slippa fundera på vilka tillsatser man stoppar i sig - är att laga sin mat från grunden.

Det är inte särskilt svårt heller. Niklas visar vägen då han bland annat kokar egen kyckling- och fiskbuljong som han sedan använder till en enkel kycklinggryta och spättafiléer med vit sås.  

Till efterrätt blir det mormors rabarber- och jordgubbskräm till barnen och varm brieost med rabarberchytney till de vuxna.


Och vad vore ett program som handlar om att undvika tillsatser, utan att träffa Den hemlige kocken Mats-Eric Nilsson? Han förklarar att det är texmexhyllan som är den värsta tillsatsskurken i matvarubutiken. Därför lagar han och Niklas tortillas - utan fusk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0