En ny mötesplats för "Hälsofreaksen"



Nu går det att söka jobb i hälsobranschen på Svensk Egenvårds hemsida. I dessa dagar med hot om arbetslöshet i övriga samhället har branschorganisationen i fråga startat ett platstorg. Förhoppningen är att detta ska bli en ny mötesplats både för de som söker jobb i branschen och för företag som söker nya medarbetare.

Trots kristider noteras tillväxt i många av hälsobranschens företag. Hittills tycks de också överlag ha skonats från de hot om arbetslöshet som det har rapporterats om från samhället i övrigt.

"Av erfarenhet vet vi att den här branschen inte brukar bromsas av dåliga tider utan snarare tvärtom. Det kan bero på att folk inte vågar vara sjuka utan är mer rädda om sin hälsa", säger Ingrid Atteryd, vd för branschorganisationen Svensk Egenvård. 

Nu vill Svensk Egenvård skapa en ny mötesplats för att underlätta för personer som söker arbete i branschen och också för företag som söker nya medarbetare. Därför har organisationen i dagarna startat ett nytt platstorg på sin hemsida. Första jobbannonsen lät inte vänta på sig.      

"Tjänsten är öppen även för icke-medlemmar. Men för att stimulera till uppbyggnad av vår tjänst är platsannonserna initialt kostnadsfria för våra medlemsföretag", säger Ingrid Atteryd.

Nya platstorget finns på http://www.svenskegenvard.se/ under flik jobb i branschen

Källa: Newsdesk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0