Absolutfriskare - En lite bredare hälsomässa


Idag var mässans andra dag, och Hälsoblogg fanns på plats och minglade runt bland yoga, bärpulver och Feng Shui.


Bland de första montrarna innanför entrén, hittade vi Hälsomålning. Ami Widahl hjälper dig på både ett individuelltplan men tar även emot större grupper, för Hälsomålning. Som sägs läka individen på både ett fysiskt och psykisktplan.





Feng Shui var ett annat element som fanns representerat i Hälsodjungeln, som infann sig på Högskolan i Gävle.

Företaget Inspira, Ingrid Sohlberg, som är cert. feng shui konsult. Erbjuder bl a konsultationer på företag men även för privatpersoner. föredrag om feng shui och worksshops samt kurser i ämnet.





Shiatsumassagen var en populär prova-på-behandling, som representerades av Porlande Källan, Helena Sidén. Montern delade hon med iBalans, Maud Svensson och Helhets Praktiken, Ewa Röjestål. 






Kosten fanns även den representerad, i form av Sahflor´s Skafferi & BISTRO . En väldigt trevlig monter, med många godsaker. De hade tagit med sig sina nyaste stjärnskott i sotrimentet, Renée Voltaires, mer information hittar du i ett tidigare inlägg från denna vecka. (Se kost kategorin). 

Man kunde även köpa med sig en frestande sallad ifrån deras monter och sätta sig med ute i gräset och de underbara vår- (sommar?) vädret.






En NYHET på hälsohimlen är, Bärpulver.

Blåbär, tranbär, havtorn och Svarta vinbär, är bären som nu övergått i pulverform och kan användas i allt från bakning sitt smoothies och drinkar. 






Sedan fanns även Gävles Oas nr 1 på plats, Ljusbubblan.
Med en hel vägg med terapueter och information, kristaller och buddhor, fanns de representerade.
Ansiktsbehandlingar, Yoga, Fotvård, Floating, Spikmatta, Zonterapi, Klassiskmassage, Healing, frigörande andning, ja listan kan göras lååång.





Mässan har även öppet imorgon, kl 10.00 - 16.00.
 
Helt klart värt ett besök!

Ser redan fram emot

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0