Recept - Panerade fiskfiléer

 


Ingredienser

600 g tunna fiskfiléer, tex sej eller hoki.
2 dl vetemjöl
2 ägg
100 g parmesanost, riven
1 dl solroskärnor, hackade
1 dl havregryn
1 kruka basilika, grovhackad
1 tsk salt
2 krm peppar
2 msk smör, eller olja



Tillagning


Tina fisken om den är fryst. Dela den i decimeterlånga bitar. Vänd runt fiskbitarna i mjöl. Vänd dem därefter i uppvispat ägg. Blanda ost, solroskärnor, havregryn, basilika, salt och peppar.


Vänd fisken i blandningen. Stek i smör eller olja på medelhög värme, ett par minuter på varje sida. Servera gärna med stekta grönsaker och ris eller ugnsbakade tomater och potatis.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0