En restaurang med hälsostämpel
Att det är hälsosamt och nyttigt att äta fisk, har nog ingen missat. Men hur mycket fisk finns med i din kost? När du äter fisk, är det färsk fisk eller frysta fyrkantiga block som tillreds hemma i ditt kök?
Fiskmagasinet i Gävle har haft öppet sedan oktober 2008 och med den personliga servicen och personalens lyhördhet gentemot kunden. Så ger det Gävles nya tillskott ett stor försprång redan från starten.
Här kan du välja om du vill sitta ner i restaurangens mysiga havsmiljö och äta något från menyn. Eller om du vill köpa med dig något ur butiken och tillreda själv hemma.
Butiken har maträtter för avhämtning, både varma och kalla rätter. Bland annat räksallad, pepparlaxsallad, räksmörgås, gravad lax m. dillstuvad potatis och pepparlax m pot. och romsås.
Fiskmagasinet har både lunch och middagar och de tar även emot affärsluncher.
Kommentarer
Trackback